Monissakaan resepteissäni ei ole kuvia ruuista siitä yksinkertaisesta syystä, että kuvista tulee niin kamalia. Tässä siitä esimerkki. 676502.jpg

Jos jollakin on vinkkejä, niin niitä otetaan vastaan... Käytin tukea kameran alla, yritin lisätä valoa jne, mutta. Kuva on epätarkka, värit haaleat  jne. Sommittelun huonous on kyllä sitten ihan toinen asia.

Tarvitset siis:

500 g maustamatonta tofua

ja marinaadiin:

1 sipuli hienoksi pilkottuna

2 valkosipulin kynttä pilkottuna

isohko loraus öljyä (yleensä käytän aina kaikessa kylmäpuristettua rypsiöljyä)

mehua (käytin omena-rypälemehua, mutta miksei mikä tahansa kävisi)

3 rkl soijakastiketta

1 tl raastettua inkivääriä

mustapippuria

timjamia

seesamiöljyä

(chiliä)

Laita kaikki marinaadiaineet astiaan ja soseuta sauvasekoittimella tms. Kaada viipaloidun tofun päälle. Kannattaa antaa tofun marinoitua muutama tunti. Olin itse kuitenkin niin nälkäinen, että pistin tofut heti pannulle. Eli voit siis syödä tofut paistamattomina tai paistaa ne. Paistamiseen et tarvitse enää öljyä, koska marinadissa sitä jo on.  Tarjoilin tofut keitettyjen uusien perunoiden ja wasabijugurtin kanssa.

Wasabijugurtti

wasabia maun mukaan (itse puristelin n. 4 cm pituiset pötkylät tuubista)

maustamatonta soijajugurttia

suolaa ripaus

Ja valmistus on taas helppoa eli sekoita kaikki.