Monissakaan resepteissäni ei ole kuvia ruuista siitä yksinkertaisesta syystä, että kuvista tulee niin kamalia. Tässä siitä esimerkki.
Jos jollakin on vinkkejä, niin niitä otetaan vastaan... Käytin tukea kameran alla, yritin lisätä valoa jne, mutta. Kuva on epätarkka, värit haaleat jne. Sommittelun huonous on kyllä sitten ihan toinen asia.
Tarvitset siis:
500 g maustamatonta tofua
ja marinaadiin:
1 sipuli hienoksi pilkottuna
2 valkosipulin kynttä pilkottuna
isohko loraus öljyä (yleensä käytän aina kaikessa kylmäpuristettua rypsiöljyä)
mehua (käytin omena-rypälemehua, mutta miksei mikä tahansa kävisi)
3 rkl soijakastiketta
1 tl raastettua inkivääriä
mustapippuria
timjamia
seesamiöljyä
(chiliä)
Laita kaikki marinaadiaineet astiaan ja soseuta sauvasekoittimella tms. Kaada viipaloidun tofun päälle. Kannattaa antaa tofun marinoitua muutama tunti. Olin itse kuitenkin niin nälkäinen, että pistin tofut heti pannulle. Eli voit siis syödä tofut paistamattomina tai paistaa ne. Paistamiseen et tarvitse enää öljyä, koska marinadissa sitä jo on. Tarjoilin tofut keitettyjen uusien perunoiden ja wasabijugurtin kanssa.
Wasabijugurtti
wasabia maun mukaan (itse puristelin n. 4 cm pituiset pötkylät tuubista)
maustamatonta soijajugurttia
suolaa ripaus
Ja valmistus on taas helppoa eli sekoita kaikki.
Kommentit