Ruokablogin pitämisessä vaikeinta on kuvaaminen. Vaikeinta siinä tuntuu olevan se ehtiminen. Kun ruoan on saanut viimeinkin valmiiksi, nälkä on niin kova, ettei kuvaaminen käy mielessäkään. Ja yleensä koko kattilallinen tulee tyhjennettyä kerralla huolellisesti.
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
2 porkkanaa
5 dl keitettyjä kikherneitä
1 prk tomaattimurskaa
loraus kaurakermaa
suolaa maun mukaan
mustapippuria
1 tl jeeraa
1 tl paprikajauhetta
1 tl kuivattua basilikaa
n. 1 dl vettä
öljyä paistamiseen
Pilko kasvikset ja paista niitä muutama minuutti öljyssä pannulla. Lisää mausteet ja paista niitä vielä hetki. Lisää tomaattimurska ja kikherneet. Anna kiehua kymmenisen minuuttia. Soseuta sauvasekoittimella. Joukkoon kannattaa jättää muutamia kokonaisia kikherneitä koristukseksi. Lisää kaurakermaa ja vettä tarpeen mukaan. Lämmitä kastike kuumaksi uudelleen, maista ja tarjoile täysjyvä spagetin kanssa.
Tätä kastiketta syönyt vieras kaapi kastikkeenloput myöhemmin pannulta leipänsä päälle.
Kommentit